Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Torggården i Skiptvet

Omsorgsleiligheter i Torggården - fortsatt mulig å søke

Etter første søknadsfrist gikk ut er det fremdeles omsorgsleiligheter ledige i Torggården, så det er fortsatt mulig å søke. Vi har foreløpig ikke satt noen ny frist, men behandler søknadene ukentlig inntil videre. 

Bygging og ferdigstilling av de nye omsorgsleilighetene er i rute og byggherre melder at de i utgangspunktet skal være innflytningsklare til ca. 01.10.2022. Grunnet krigen i Ukraina er det utfordringer rundt leveranser av materialer, og vi må derfor ta forbehold om at dato for innflytning kan bli forskjøvet på grunn av dette. 

TorgGården

Torggården - informasjon og status februar 2022

Arbeidet med den nye Torggården er i full gang. Prosjektet er utviklet av Omtanke AS gjennom sitt datterselskap Skiptvet Sentrumsutvikling AS, i godt samarbeide med Skiptvet kommune, og skal stå ferdig høsten 2022.

Illustrasjon Torggården (kilde: Omtanke AS)

Informasjon om grave- og byggeaktivitet i Meieribyen

Det er for tiden mye graveaktivitet rundt torget i Meieribyen. 

Dette har sammenheng med at 1. trinn i utbyggingen av den nye torggården starter 3. mai 2021. Utbyggingen vil vare til 4. kvartal 2022. Entreprenøren er Consto Eide AS som har inngått kontrakt med byggherren Omtanke AS.

I denne forbindelse må trafoen på torget flyttes og gravearbeider er i gang. Tiltakshaver her er Elvia AS (tidligere Haslund) som har inngått avtale med sin entreprenør OMEXOM.

Gravearbeiduke14